Jak zbudowany jest rekuperator

Wrap to pikantny meksykański kiełbasą i jajkiem naczynie do góry w tortilli na pyszne śniadanie burrito. Jeśli serranos są zbyt ostre, spróbuj jalapenos.

Czego potrzebujesz

2 łyżki oleju

1 funt kiełbasy chorizo

1 biała cebula

2 chilli serrano, nasionami i posiekane

8 jajek

1/2 pęczek kolendry, posiekane

4 tortille mąki

1 awokado, puree

1/2 szklanki świeżej salsy

Jak to zrobić

Rozgrzej olej w ciężkich patelni na średnim ogniu. Podsmażyć chorizo ??aż będzie brązowe. Wyjąć chorizo ??z patelni i odstawić. Spuścić nadmiar oleju z patelni i smażyć cebulę na pozostałym tłuszczu. Dodać chilli do cebuli, po kilku minutach.

Ubić jajka w misce, dopóki nie są pianką. Wlać jaj na patelni. Dodaj w chorizo ??i mieszać wspiąć mieszaniny. Złożyć posiekaną kolendrą tuż przed jaja są ustawiane.

Podawać ciepłe jajka z tortilli, salsą i tłuczonych awokado.

Dla burrito śniadania, łyżka jajka i kiełbasa na ciepłą tortillą. Dodaj salsę i awokado, a następnie zwinąć tak nadzienie jest zawarte.

Meksykańskie jedzenie jest znana z pikantną przekąskę. Autentyczne recepty są zwykle łagodniejsze niż ludzie myślą, dopóki nie ich spróbować. To, co sprawia, że ??kuchnia meksykańska idealny dla tak wielu ludzi. Podawać kilka receptur Cinco de Mayo i twoi przyjaciele będą ich kochać, ostre czy nie.

MexicanFoodRecipes.org Gdy to musi być prawdziwe autentyczne meksykańskie jedzenie

Wpis zawdzięczamy