Podlaczenie instalacji z rekuperatorem

Czy wiesz, że masz częste lokalna restauracja prawdopodobnie nie robi wszystkiego od początku? Nauczyłem się tego, kiedy pracował w Nowym Jorku jakiś czas temu. Ku mojemu przerażeniu, widziałem jeden dzień, jak personel kuchni rozpakowane pudełka z sosami już wykonanych, opakowania dogodnie pokrojone warzywa, a nawet przygotowanego ciasta, ciasteczka i pie muszli. Jest dobrze znana sieć sklepów warstwowych, które szczyci bohaterów z „świeżo upieczony chleb”. Ale można oczekiwać, aby znaleźć szalony drożdże rosną i ciasta kołysanie w plecy. Jest szansa, by zobaczyć globs ciasta wstępnie uformowana w kształcie bohatera chleba, czekając na umieścić w piekarniku. A co to za różnica? Ciasteczko lub chleb smakuje świeżo upieczony, a kucharze nie tracić czasu z toczenia pinów lub odrzucając ciasta, które nie wzrosła. To sprawia, że ??o wiele bardziej efektywne kuchni, prawda?

Cóż, dlaczego nie wykorzystać tę samą zasadę we własnej kuchni? Można zrobić pyszne lasagne bez toczenia się ciasto z OstroVit BCAA 2-1-1 makaronem, a nawet pracując nad kuchenką zrobić własny sos, jak babcia zrobiła. Oczywiście, jeśli chcesz zrobić wszystko od podstaw, więcej władzy dla ciebie, bo pewnie nie mają dzieci, nie muszą zarabiać na życie i mieć kogoś do czyszczenia dwór i zrobić pranie. Ale dla reszty z nas, zostaw pokrywania Francesco Rinaldi i kunszt makaronu ronzoni. Twoi goście będą myśleć, że zapukał się dla nich, i nadal można umieścić swój własny podpis kulinarne na lasagne. W tym dniu, przyjaciele nazywają mnie wciąż na mnie, aby powiedzieć im, jak zrobić „moje” lasagne, a moje imię nawet nie kończyć się samogłoską!

Po pierwsze, kupić pakiet lasagne makaron. Aby uczynić go wyjątkowym, można uzyskać zielone szpinak makaron. Jeśli chcesz, aby to naprawdę wyjątkowe, a mieszkasz w dużym mieście lub na obszarze o dużej włoskiej populacji, można przejść do lokalnych włoskich delikatesach i dostać świeże makaron lasagne, zamiast zbierając swoje pudełko z półki spożywczym.
Wpis zawdzięczamy